Spartoo anvender cookies. Hvis du forsætter med at navigere på siden, accepterer du anvendelse af cookies.  Jeg accepterer 
Gratis Fragt og Retur*
Spartoo
konto
favoritter
0 kurv
Menu

18106 resultater

sko   Dame  

Damesko

Sitet for damesko som du ikke må glip af

Spartoo finder du garanteret det par som passer dig! Med vores udvalg af damesko, som er det største på markedet, så vil du have et overflødighedshorn af muligheder: sneakers, ballerinaer, støvler og støvletter men også højhælede, sandaler og espadriller.

Opdag de seneste trends indenfor damesneakers

På Spartoo finder du mange forskellige sko, heriblandt basketsko og modesneakers. Du kommer til at være med på toppen af trenden med mærker som Adidas, Nike, New Balance, Vans og Converse og andre mindre kendte mærker som Veja, Yurban og Victoria. Nu kan sneakers bæres med alt og findes i et utal af varianter: med hæl, med pailletter, med oversize snørebånd...Alt er tilladt! Du kan ligesåvel bære dem med shorts eller bukser som med kjole eller nederdel. Sneakers er ikke længere forbeholdt sportsaktiviteter og det er til vores fødders fordel!

Lad dig friste af vores ballerinaer

Ballerinaen er tidløs og har begunstiget kvinders fødder på tværs af flere generationer. Det er den essentielle flade sko i en garderobe, for den kan bæres med alt. Hos Spartoo finder du i vores udvalg af ballerinaer mange kvalitetsmærker: Jonak, Vero Moda, Repetto med flere.

Lyst til damestøvler eller støvletter?

Hvis ballerinaen er en stor klassiker, så er dens storesøster støvletten det passende alternativ til de kolde måneder. Støvler og støvletter er vendt stærkt tilbage de senere år, og i særlig grad med trenden low boots. De går med alt og kan bæres med en nederdel, et par bukser men også med shorts og nylonstrømper. For fansene af stilen rock-chic er der eksempelvis Dr. Martens og Airstep, omend nogle foretrækker deres Regard, Ippon Vintage eller Betty London. Alle slags støvler og sko til damer er tilgængelige på Spartoo.dk

Ultramoderne pumps

Pumps, stiletter og højhælede har en plads i alle garderober. Om det er et par åbne pumps, eller nogle klassiske sorte, så gør de med det samme dit outfit mere chic. For dem der har lyst til originalitet, så er der masser af muligheder, da designerne leger med formerne og fantasien for at tilbyde damesko der sprænger rammerne! Find på siden sko fra Paco Gil, Menbur, Roberto Cavalli, Michel Pery, John Galliano, Sonia Rykiel og mange andre…

Tilbring en behagelig sommer med en af vores sandaler til damer

Sommer betyder sandal, og hvert år kan tusinder af tæer nyde den friske luft takket være dem. Hvert år kommer designerne med nye sandaler der bliver mere og mere komfortable og veldesignede. Blandt dem finder man de tidløse Tropéziennes fra M. Berlarbi som hvert år beklæder tusinder af kvinders fødder. På Spartoo finder du mere end 25.000 sandaler så det er bare om at vælge!

Espadriller: den glemte sko er tilbage på scenen

Espadrillen er på en måde sandalens kusine. Denne type sko som vi har fornøjelsen af at købe på ny hvert år, fordi den kommer i så mange variationer skiftende med moden. Espadrillen har virkelig nydt et opsving i de seneste år, og man møder flere og flere flettede såler i butikkerne. Om du fretrækker de klassiske espadriller eller nogle af designerne nytænkninger i tråd med sommerens trend. Moschino, Banana Moon, Kenzo, Roxy. Alle genopfinder de espadrillen på deres egen måde. Den gode nyhed? Du kan finde dem alle på Spartoo.dk.

Mokkasinerne gøre deres store comeback på scenen

Mokkasinerne, som længe har været ildeset som en gammeldags sko derfor har levet deres liv bagerst i klædeskabene, er nu tilbage for fuld styrke i 2019. Og det ser ud til at tendens fortsætter i 2020. Man finder dem på fødderne af alle modeeksperterne, ofte i læder, og nogle gange med halvhøje hæle eller helt simpelt som flad sko. Som deres kusine, derby'en, så kan mokkasinen være både mat og skinnende, med knaster eller frynser. Disse elegante lave sko kan gå perfekt sammen med trenden med tryk i sort-hvide tern, eller med combe-back'et af tweed- og ternede jakker.

Du finder helt sikkert den model som du leder efter. For man har aldrig for mange sko, vel? Og hvis du har lyst til at fuldende dit look, så finder du også en masse spændende dametøj, dametasker og accessories! Sidt men ikke mindst, for dem der gerne vil have fingrene i noget helt særligt, så tag et kig i vores luksushjørne!

Alle de nye kollektioner er på Spartoo, uanset om du leder efter herresko, sandaler eller sågar sutsko. Du finder også snøresko samt meget mere!

Prøv Spartoos app...
Klik her

Vind 750 kr. ved at tilmelde dig vores panel

Følg os på

Copyright © 2006 - 2019