Spartoo anvender cookies. Hvis du forsætter med at navigere på siden, accepterer du anvendelse af cookies.  Jeg accepterer 
Særtilbud: -20 % på din anden artikel
Spartoo
konto
favoritter
0 kurv
Menu

907 resultater

Klassiske sko til kvinder

Mokkasiner, derbies og richelieu indtager catwalken

Efter en periode med stor succes må ballerinaer, støvler og sneakers nu overlade pladsen til de klassiske, elegante sko. Disse traditionelle og lettere maskuline sko, er uundværlige til modekvinder, der foretrækker et trendy og urbant look. Hos Spartoo finder du et bredt udvalg af klassiske damesko. I kollektionen af mokkasiner, derbies og richelieu er der uden tvivl et par sko, der passer til din stil!

Klassiske sko: den perfekte løsning til modebevidste kvinder på jagt efter komfort

Tilhængere af kvalitetsfodtøj med god komfort og velvære, finder alle de kendte mærker i afdelingen med klassiske sko. Mærker som AirStep / A.S.98, Camper, Geox, Esprit, Minnetonka, Clarks og Fericelli er blandt de uomgåelige mærker i universet med derbies og mokkasiner. Disse sko med lille hæl passer perfekt til tætsiddende jeans, et pencil-skirt eller en sort kjole.

Moderigtige sko til kvinder

De forskellige farver og former på klassiske damesko gør dem til den perfekte ledsager til både hverdag og fest. Til en chik aften med veninderne anbefaler vi en richelieu. Og hvis du vil have et muntert strejf i hverdagsgarderoben bør du vælge et par pailletbesatte derbies. Og mokkasinerne er perfekte til travle forretningskvinder på jagt efter casual og komfortabel mode. Men for maksimal elegance er der ikke noget bedre end pumps og du får optimal komfort til hverdagen med et par ballerinaer med flad hæl.

Prøv Spartoos app...
Klik her

Vind 750 kr. ved at tilmelde dig vores panel

Følg os på

Copyright © 2006 - 2020