Spartoo anvender cookies. Hvis du forsætter med at navigere på siden, accepterer du anvendelse af cookies.  Jeg accepterer 
Særtilbud: -20 % på din anden artikel
Spartoo
konto
favoritter
0 kurv
Menu

155 resultater

Flip flops til mænd

Forær dig selv et par nye klip klapper fra din foretrukne internetskobutik

Hvis der er en type herresko, som vi absolut ikke kan undvære i sommer- eller feriegarderoben er det et par flip flops. Disse sko med tåsplit er perfekte til den afslappede stil. Enten du skal i haven, en tur i byen eller på stranden finder du uden tvivl den perfekte ledsager blandt de mange herre-flip flops i vores udvalg. Flip flops er ikke kun praktiske og komfortable, de er også uundværligt tilbehør for ikke at få varme fødder om sommeren. Det er kort sagt en sko fra Spartoo, der giver stil og komfort i enhver situation. Modeller i elegant design fra mærker som Birkenstock og Havaianas har aldrig været mere moderigtige.

Spartoo har et stort udvalg af flip flops og sko til herrer

I afdelingen med sommersko til mænd finder du et stort online-udvalg med flere hundrede forskellige herresko. Ved siden af vores kollektion af flip flops kan du også finde mange flotte tøfler til mænd. Husk også at besøge siden med espadriller. Som du kan forstå, kan du hos Spartoo helt sikkert finde sko der dækker netop dit behov. Herre-flip flops i læder, modeller i gummi eller syntetisk materiale, farverigt eller enkelt design, udvalget er stort. Sammen med shorts og en trendy T-shirt er du sikker på et afslappet og moderigtigt look. Og hvis de vil have et mere elegant look, kan du bruge dem sammen med jeans eller pæne bukser.

Hos Spartoo finder du alle de trendy skomærker med flip flops

Find dine nye herre-flip flops i vores online-skoforretning. Du finder alle de kendte mærker med åbne sandaler med rem eller tåsplit. Hos Spartoo finder du også alle de mest populære klip klapper. I online-udvalget finder du blandt andet mærket Dream in Green, samt sko fra Birkenstock med modeller som Ramses, Gizeh og Arizona, der alle er berømte for deres enestående komfort og anatomiske sål. Desuden har klip klapper fra Havaianas opnået enstemmig succes blandt modebevidste kvinder, der går efter billige flip flops med enestående kvalitet og stil til prisen.

Prøv Spartoos app...
Klik her

Vind 750 kr. ved at tilmelde dig vores panel

Følg os på

Copyright © 2006 - 2020